Zasebnost in piškotki

ZASEBNOST IN PIŠKOTKI

 

ZASEBNOST

Splošno

Mehle Travelers se zavezuje, da bo varoval zasebnost vaših osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov tega spletnega mesta. Mehle Travelers se zavezuje, da bo storil vse kar je v njegovi moči, da prepreči kakršnokoli kršitev in zlorabe vaših osebnih podatkov. Vaših osebnih podatkov Mehle Travelers ne bo posredoval nobeni tretji osebi in bo vaše osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj

Podatki se zbirajo pri izpolnitvi in oddaji za komentiranje, prijavi na e-novice in pri oddaji za kontakt. Na tem spletnem mestu zbiramo naslednje osebne podatke :

– ime in priimek
– elektronski naslov
– IP naslov

Google Analytics

Naša spletna stran uporablja Google Analytics, ki je storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google. Google Analytics uporablja piškotke za analiziranje, kako uporabniki spletne strani uporabljajo.

 

PIŠKOTKI

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki obiskano spletno mesto shrani v napravo ( računalnik, tablica, mobilni telefon ) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov lahko upravljate v svojem brskaliniku.

Zakaj so piškotki potrebni?

So velikega pomena za zagotavljanje prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje. Brskanje po spletnih mestih je bolj učinkovito in prijazno, prihranjen pa je tudi čas.

Onemogočanje piškotkov

V vašem spletnem brskalniku lahko nastavitve za piškotke nadzirate in spreminjate. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

– Chrome
– Firefox
– Opera
– Internet Explorer 9
– Internet Explorer 7 in 8
– Safari