Ali sploh vesta kaj delata?

Marsikdo si najbrž misli, pa so prinesli svoje riti nazaj v realnost. Pa še oba sta brez službe in prave prihodnosti. Le kaj so imeli od tega potovanja? Dragi bralci najinega bloga. Ker veva, da tisti, ki naju res redno spremljate dobro veste, da je bil najin namen potovanja, da se še bolj povežemo kot družina.

Res je, da je bila ob strani nekje tudi želja, da ostanemo tam dol na Fijiju. Ampak o tem sva razmišljala pred potovanjem in do nekje prvega meseca bivanja na Fijiju, dokler nisva ugotovila, da bo to otočje samo vmesna postaja na našem potovanju. Zato nama ni čisto nič žal, da sva poiskusila srečo daleč od doma saj v življenju nočeva nikoli obžalovati, da nečesa nisva storila, kar sva v srcu čutila, da bi morala.

Veva samo, da si zasluživa živeti najine sanje, pa čeprav ne veva točno kako bova to izvedla. Želiva si potovati, uživati v dobri hrani, včasih tudi prespati na trdih tleh in hoditi po prstih v kopalnici. A najbolj od tega si želiva uživati in tudi čim večkrat zaviti na posebne kraje in nastanitve, ki imajo dušo in kjer gosta razvajajo in poskrbijo, da zapusti ta kotiček s toplino v srcu.

Se kdaj vprašate kaj so vaše sanje in ali ste jim pripravljeni slediti? Lahko vam poveva, da si najinim sanjam dolgo nisva upala slediti, saj sva vedno občutila prevelik strah pred vsemi preizkušnjami, ki naju čakajo. Vse kar morate narediti je slediti svojemu srcu in sanje lahko kmalu postanejo resničnost.

About