Božično-Novoletni načrt za 50.000 EUR

Prihaja čas obdarovanj in čas, ko se radi skupaj podružimo in poveselimo v krogu najdražjih in najbljižjih. Tako sva se tudi midva odločila, da si za mesec december napraviva načrt kje bomo praznovali ta najslajši mesec v letu.

Ker pa smo na Fijiju, znanem po lepih tropskih plažah, sva si izbrala za naju najlepše kotičke otočja, kjer se nahajajo najbolj ekskluzivni in zasebni resorti.

Tako bomo že prvi teden v mesecu decembru odpotovali iz glavnega mesta Suve do otoka Vanua Levu do Savu Savuja in se nastanili za teden dni v Jean Michel Cousteau Fiji Island Resortu. Ta resort je zelo priljubljen za navdušene potapljače, ki pridejo sem raziskovati okoliške koralne grebene. Je pa tudi priljubljen za družine z malimi otroci, saj imajo izjemen otroški vrtec in za varstvo vašega malčka je res vse poskrbljeno medtem, ko večerjate v soju svečk.

Po tednu dni nas bo pot zanesla nazaj na Taveuni v najbolj šik mestece Matei, ki je tudi najbolj znan po široki nastanitveni ponudbi. Naši dnevi bodo tako potekali v Taveuni Palms resortu v vili s privat plažo, bazenom, sedem članskim osebjem, ki bo poskrbelo za naše dobro počutje. Vila tudi vključuje osebnega kuharja, ki vsak večer pripravlja pet hodno večerjo, varuška pa bo poskrbela, da bomo vsi veseli in sproščeni zaključili dan.

Za posladek pa se bomo po štirinajstih dneh vrnili nazaj na glavni otok Viti Levu, točneje do severnega dela na bližnji zasebni otoček, ki je oddaljen le kratko vožnjo s čolnom. Dolphin island je obdan s kristalno čisto vodo in kokosovimi palmami, ki mečejo senco na bel pesek in dajejo zavetje štirimi tradicionalno spletenimi burami (vile) iz naravnih materialov. Tukaj je res vse poskrbljeno za vaše udobje in sproščanje v zasebnem okolju. Fidžijsko osebje poskrbi za vas ravno toliko kolikor ga potrebujete ali pa še več, če zahtevate. Restavracija nudi sveže morske jedi po vaši izbiri od lokalnega ribiča za vaš okusen Fidžijski fusion obrok.

Midva sva res velika sanjača! Po vsem tem pisanju in načrtovanju bova zaenkrat ta načrt dala na stran. Mogoče pa nama Božiček to leto uresniči najine sanje ?

About

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja