Matareva beach fales

Če ste ljubitelj lepih peščenih plaž in uživate ob poslušanju valov kako udarjajo ob bližnji koralni greben, ko se počasi prebujate v preprosti tradicionalni spleteni hiški, na preprosto mehki peni z belim pregrinjalom in zaščitno mrežo proti komarjem, potem je Matareva resort pravi za vas.

Tukaj je vse tako preprosto in naravno, da bi se lahko temu reklo bivanje v sožitju z naravo.

Vaše dvorišče bo postal bel peščeni zaliv s kokosovimi palmami in lavinimi vsedlinami ugaslega vulkana, ki je otoka Zahodne Samoe spremenil v najlepše prizore kar jih narava lahko da.

Ljubitelji surfanja bodo tukaj res uživali, saj ta del otoka, Upolo, ponuja najboljše valove na Samoi.
Lokalna družina, ki upravlja ta resort, z dvema prostovoljcema iz Avstralije, lepo poskrbi za gostovo počutje še posebno ob večerih, ko se vedno kaj dogaja.

Bili smo tudi priča Fiafia predstavi, tradicionalnega samoanskega plesa z ognjem, ki nas je ponesel v pozne večerne ure ob ritmu glasbe in bobnov.

Organizirajo tudi poldnevne in celodnevne izlete, lahko pa se odpravite tudi sami z motorjem, ki ga lahko najamete pri njih. Vožnja z motorjem je res prijetna, saj ste ves čas obkroženi z naravo in se skoraj čisto sami peljete po črni asfaltni potki skozi vasi mimo domačinov, ki vas z dvignjenimi rokami veselo pozdravljajo.

Dostop do Matareve je malo bolj avanturističen. Ko zavijete iz glavne ceste vas čaka še petnajst minut kolovozne peščene ceste, ampak nič ne škodi, če vas malo pretrese na sedežu avtomobila ali motorja ob dejstvu, da se peljete do enega najlepših krajev na Samoi.

About

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja