Najin zakon ni pravljica

Kako ste kaj pri nas v prelepi mali Sloveniji? Slišali smo, da je že zapadel prvi sneg. Upamo, da uživate karkoli že počnete in da si najdete čas za svoje najdražje. Ko tole pišem dobesedno od mene teče kot iz škafa, ozračje je vlažno in od zunaj se sliši rahlo šumenje dežja. Danes bomo prespali še v Suvi, jutri pa se bomo sredi dneva z ladjo odpravili naprej na naš naslednji cilj.

Naj malo opišem kako kaj mi preživljamo čas tukaj, večina vas najbrž meni kako je lepo biti na našem mestu, potovati, pohajkoveti in se razvajati na prelepih peščenih plažah.

Povem vam, da nam ni vedno tako lepo kot bi si človek predstavljal. Preko dneva se morava soočati z raznoraznimi težavami in se kar malo bolj prilagoditi drug drugemu, predsej pa Ani, ki zahteva veliko časa in potrplenja. Velik izziv pa so naša nenehna premikanja iz kraja v kraj, otoka na otok. Ko so naša telesa utrujena in naša potrpežljivost popušča, takrat nam je najtežje in človek ne rabi dosti, da se vneti požar v naši hiši. Takrat pridejo na plano naši negativni vzorci, ki jih radi ponavljamo v stresnih situacijah in nam še poslabšajo naše trenutno razpoloženje. Zato se za vsemi prelepimi slikami plaž, ki jih objavljamo na Facebook in naš blog skrivajo tudi malo manj prijetne stvari, ki pa jih skušava čim bolj omiliti s potrpljenjem, odpuščanjem in medsebojnim pogovorom.

Oba si želiva, da Ana uživa ob nama in se imamo večino časa zelo lepo in smo srečna mala družinica, kljub vsem trenjem, ki si ga vćasih povzročimo skozi dan. V življenju ni lahko biti srečen, zato se moraš truditi vsak dan. In ko si mlad in ti starejši govorijo “mladi nimate pojma” imajo resnično prav. Midva se tega zavedava in si stojiva ob strani. Včasih bi rabila vsak svoj prostor, sedaj mogoče še bolj, ko smo vsi skupaj 24ur na dan. Vendar veva, da se bova iz tega potovanja marsikaj naučila tudi o sebi, naučila se bova potrpljenja, še bolj se bova povezala kot mož in žena in dokazala, da se je za ljubezen vredno boriti.

Kaj pa bo potem na svetu, če se ne bomo borili za ljubezen? Včasih nam uspe, včasih komu spodleti. Imejte se radi!

About

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja