( NE ) AFIRMIRATI

Danes lahko na vseh možnih portalih na spletu, kot tudi v pisni obliki, najdemo vse vrste afirmacij, kako jih uporabljati, ter kaj pravzaprav so.

Kaj dejansko  so afirmacije?

Afirmacije niso nič drugega kot pritrdilni stavki. To so besede, ki si jih izgovarjamo z namenom. Ponavadi je namen za dvig vibracije, ki nam v trenutku lahko spremeni naše razpoloženje. Služijo za spremembo prepričanj, ter za doseganje določenega cilja oziroma manifestacijo določenih stvari v našem življenju.

O afirmacijah se pogovarjava z ljudmi in kar nama je najbolj zanimivo je to, da v afirmacije ne verjamejo in se jih ne poslužujejo. Vendar se zavedate, da si mi nezavedno afirmiramo celo življenje? Ja, res je. Vse besede, ki jih izgovarjamo na dnevni bazi, so naše afirmacije.

Veliko ljudi uporablja afirmacije, vendar ne čutijo tega kaj izgovarjajo.  Recimo, da bi si želeli več finančnega obilja v vašem življenju. Afirmirati si : » Bogat/a sem« in v tistem trenutku, ko izgovajate to afirmacijo, čutite pomankanje denarja, vam ta afirmacija ne služi. Fokus je potrebno dati na nekaj kar opisuje finančno obilje. Če delate na finančnem obilju, dajte denar ven iz enačbe in poiščite obilje, ki je povsod okoli vas, da se lahko potem uglasite z vibracijo finančnega obilja. Ste se recimo kdaj vprašali kako bi z besedami opisali vibracijo finančnega obilja? Vibracija finančnega obilja je enostavnost, svoboda odločanja, vnema, jasnost, je kot svež zrak, kot čista pot, neomejeno, vedno v teku, obilno, nikoli se ne konča, vedno teče. Ko smo v pomankanju finančnega obilja, hrepenimo po vsem tem. Finančno obilje se ne počuti stisnjeno, kot skrb ali strah. Finančno obilje je zabava in gotovost.  Zato se z uporabo afirmacij lahko ne doseže določenega cilja, saj je tukaj zelo pomembna emocija. Vse kar čutimo, to tudi privlačimo. Vesolje se odziva na naše besede. Vendar morajo biti te besede močno usklajene z vibracijo želje. Naša vibracija pa ni nič drugega kot naša čustva. To je še en ključni element pri kreiranju, manifestiranju, realnosti, ki si jo želite. Če gremo še malo globje. Kaj pa je čustvo? Kaj povzroča čustvo? Vam pade na pamet? VAŠE MISLI!

MISEL – ČUSTVO – ODZIV –  DELOVANJE

S tem si kreirate vaše realnosti v katerih ste trenutno. In če vam vaša trenutna realnost ni všeč, je potrebno misli spremeniti. Zato so tukaj afirmacije v pomoč. Vedeti morate tudi, da je za spremembe potreben tudi čas in doslednost.

Opazujte, uporabljajte emocije kot razgovor med vami in dušo. Duša vam z emocijo samo sporoča kako se morate počutiti. Emocije so jezik vaše duše. Če se vaše emocije negativne in se ob njih ne počutite v redu, je to samo znak, da niste usklajeni z namenom vaše duše. Zato je pri vsem tem pomembno, da najdete mir v sebi, tišino, ki vam pokaže kaj v resnici res ste in kaj si v resnici resnično želite.

Se sliši vse skupaj zakomplicirano? Mogoče na začetku je, ker to ni moč navade. Vendar verjemite nama, da to lahko vse skupaj zelo hitro postane del vašega življenja. Takrat ste zavestni kreator svoje realnosti. In pri tem vas nič več ne ustavi. Ko začnete spreminjati sebe, začnete spreminjati svojo realnost. In realnost v kateri ste živeli prej, vam bo za vas ostala samo lekcija, ki ste jo potrebovali za svojo rast, da postanete resnični vi.

Suzana in Sebastijan

Društvo za duhovni razvoj Vedno zdaj

Za več informacij, kako začeti z delom na sebi, sva dosegljiva na vednozdaj.si@gmail.com

About

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.