ZAŽIVI SEBE

»Srečn’ga pa zdrav’ga!«

»Samo, da bo zdravje, pa bomo imeli vse.«

Dve povedi, ki sta izrečeni vsako leto na zadnji dan leta. Ali takrat, ko se srečamo z osebami, ki so nam blizu v življenju, družino, prijatelji, sodelavci, znanci, ki jih srečamo na ulici. Močan stisk roke. Pogled v očeh, ki naznanja, da je leto naokoli in da se v novem letu ne bo nič kaj veliko spremenilo.

Leto je spet naokoli. Besede in pogled v očeh se ne spremenita.

Mine še eno leto. Zgodovina se spet ponavlja.

Tako se nadaljuje in nadaljuje v nedogled.

Smisel našega obstoja, tukaj in sedaj, je v tem, da zaživimo sebe. Da se zazremo vase in ugotovimo, da smo vsi izvor čiste energije, čiste ljubezni in sprejemanja.

Prepustite se sebi, sedanjemu trenutku.

Vse kar se vam je že zgodilo, je že spolzelo iz rok. Tega ni več. To obstaja samo še v preteklosti. Naš um se rad veliko ukvarja s prihodnostjo, ki še ni manifestirana. Imeti fokus na tem kaj nismo imeli v preteklosti in kaj naj bi nam (moralo) pripadati v prihodnosti, je popolna oddaljitev od sedanjega trenutka. Predvsem od samega sebe. Zavedati pa se je potrebno, da bo tudi sedanji trenutek postal preteklost.

Življenje je naš učitelj. Situacije, ki se nam dogajajo tekom življenja, so samo izkušnje. Prepustite se jim. Naj se zgodijo. Nato jih izpustite. Ostanite v sedanjem trenutku, stopajte naprej in pustite preteklost tam kjer ji pripada mesto. Da boste začutili in začeli živeti svojo celovitost, bodo prvi koraki težki. Kot otrok, ki se uči hoditi. Neštetokrat pade. Če bi šteli, kolikokrat otrok pade med tem učenjem, ne bi morali slediti vsem padcem. Vendar otrok shodi.

Zaživeti sebe je resnični izziv. Pot, ki jo prehodimo do spoznanja kdo v resnici smo, je neprecenljiva.

Spominjava se najine prve velike odločitve v življenju, ko sva pustila službi in se odpravila na Fiji z namenom, da ostaneva tam. Tukaj nisva bila srečna. Enostavno sva zbežala. Vendar nisva bežala od življenja v Sloveniji. Bežala sva stran od sebe. In med potovanjem sva še na kako brutalen način srečala samega sebe. Neštetokrat. Situacije, izzivi, način življenja med samim potovanjem, ugotavljanjem zakaj hudiča sva sploh tukaj. Predvsem pa vprašanje » Kaj je smisel življenja?«. To potovanje nama je dalo eno ogromno klofuto okoli ušes. To potovanje je bilo kot boksar v ringu, ki naprotnika znokavtira do konca. Ampak sva vstala v tem ringu. Nisva pustila, da je to konec. Takrat sva začela odkrivati sebe, naju kot partnerja in kot starša. Leto 2017 je bilo za naju prelomno. Naj bo za vas prelomno leto 2024 in naj se poglabljanje vase spremeni v lepo zgodbo, ki bo lahko navdih drugim.

Kako zaživeti sebe se veliko pogovarjamo na najini delavnici ZAŽIVI SEBE. Kako so naše misli in prepričanja velik dejavnik pri kreiranju naše realnosti. Kaj je emocija in kako si z njo pomagamo do višje vibracije, da privlačimo k sebi želeno. Predvsem pa se osredotočamo na naše srčne želje, ki jih tekom življenja zanemarimo. Čas je, da se jim iskreno posvetimo. Meditacija nas na koncu popelje v čudovit zaključek delavnice in energijsko lepo zaključi naše druženje.

Vaša duša je tukaj, da ji vi skozi življenje v tem materijalnem svetu dopustite, da zaživi skozi vas. Da vam pokaže, da ste lahko tisto kar si želite. Zaupajte ji, da vas vodi. Ona brezpogojno zaupa v vas z vso ljubeznijo, ki jo premore.

About

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.