Samoa, prihajamo!

Danes smo se po dvanajstih tednih našega potovanja in pohajkovanja po malo večjih in manjših otokih Fijija, vrnili nazaj na kraj, kjer smo tudi začeli.

Po skoraj pet urni vožnji z avtobusom iz Suve smo se pripeljali do Lautoke, kjer bomo preživeli še dva dni, preden odletimo na Samoo.
Že komaj čakamo da po dolgem času malo odfrčimo v zrak. Ana je že danes, ko smo se peljali mimo letališča v Nadiju, veselo cepetala s svojimi majhnimi nogicami.

Tudi midva komaj čakava, da spremenimo okolje, zadnje dneve smo se že kar malo utrudili od rutine v Suvi, saj smo v tem mestu preživeli skoraj tri tedne. Še dobro, da smo si skozi Božič privoščili malo razvajanja v hotelu.
Sedaj smo v Lautoki spet čisto sami. Prijatelja Jimmy in Diuna sta nas zapustila po nekaj urah našega prihoda iz Suve in nam prepustila celo hišo.

Jutri se bomo odpravili malo pohajkovat po mestu in po nakupih za našo silvestrsko večerjo. Za silvestra se bomo morali malo zadržati, saj nas naslednji dan že čaka polet na Samoo.

Upava, da nam bo načrt potovanja na Tokelau, najbolj izoliran košček sveta, uspel. Ravno zaradi njega sva se tudi odločila odditi na Samoo, ki je edina povezava na to otočje. Nisva pa prepričana, da nama bo uspelo, saj se že mesec dni trudiva navezati stik z odgovornimi glede potovanja, vendar neuspešno.

Včasih se nam načrti iztečejo, včasih podrejo. Vsem želiva lepo silvestrovanje, bodite v družbi ljudi, ki jih imate radi in stopite v leto 2018 pozitivno in seveda kot popotnika vam želiva čim več pohajkovanja po svetu ? 

About

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja